Kontakt os på info@sbf.dk eller +45 33416360

Vi er eksperter med over 20 års erfaring inden for finansiering, anlæg, drift og vedligehold af nogle af verdens største broer og tunneler.

Sund & Bælt Partner A/S er en kommerciel rådgivnings- og salgsvirksomhed under Sund & Bælt Holding A/S.

Vi tilbyder rådgivning samt digitale og datadrevet løsninger til infrastrukturejere i hele verden. Vi er eksperter med over 20 års erfaring inden for finansiering, anlæg, drift og vedligehold af nogle af verdens største broer og tunneler, herunder Storebæltsforbindelsen, Øresundsforbindelsen og den kommende Femern Bælt-forbindelse.

Vi er unikke, fordi vores rådgivere er vores egne eksperter med en solid praksiserfaring, og fordi vi først udbyder produkter og digitale løsninger, når de er testet og anvendt med succes på vores egne anlæg. Vi sælger med andre ord kvalitet, der er testet og giver garanti for, at det virker.

Vi skaber værdi for dig som kunde ved at være teknologisk i front. Vi tror på, at datadrevet teknologi er mere effektivt end manuelle processer. Med vores datadrevet digitale løsninger kan du som infrastrukturejer optimere og effektivisere drift og vedligehold af dine anlæg og herved forlænge anlæggenes levetid.

Vores rådgivning og løsninger

Sund & Bælt Partner tilbyder rådgivning, digitale værktøjer og unik viden om finansiering, anlæg, drift og vedligehold af infrastrukturprojekter. Nedenfor kan du læse om det, vi kan hjælpe dig og din forretning med.

  • Fotografisk asset inspektion (PAI) som en service (IaaS)
  • Visualisering af data for bedre beslutninger – 360 TBM
  • Rådgivning indenfor alle faser i et anlægs levetid samt digitalisering
  • Finansiel rådgivning