Kontakt os på info@sbf.dk eller +45 33416360

Maximo for Civil Infrastructure

Lever forudsigende, målrettet civil infrastruktur management. En intelligent tilgang til sikring af offentlig sikkerhed sammen med reduktion af risiko og omkostninger.

Produktbeskrivelse

Forlæng levetiden af motorveje, broer og forsyningsværker, med AI-baseret infrastruktur administration.

Store dele af verdens infrastruktur har nået – eller har overskredet – dets brugbare levetid, og dette fører til et efterslæb af forbedringer på 2 billioner US Dollar fordelt på mere end en million strukturer, globalt. Det er et kritisk økonomisk vækstinitiativ at sikre kontinuiteteten i dagliglivet for borgere.

IBM Maximo for Civil Infrastruktur, en udvidelse af Maximo Application Suite, forener digital intelligens med teknisk know-how. Det hjælper ejere til med sikkert at overvåge, styre og vedligeholde infrastrukturaktiver, forudsige fejl samt prioritere reparationer.

Hvad kan Maximo for Civil Infrastruktur gøre for din virksomhed?

Kontrollere og overvåge infrastruktur med et integreret system

  • Slip den fulde styrke af AI og IoT løs, der hjælper ledere med at tage beslutninger i realtid ved hjælp af visuelle inspektioner, fjernovervågning, forebyggende vedligehold m.m.

Forbind teknikere 

  • Mobiliser din arbejdsstyrke med indgående viden samt AI og A/R hjælp på den nyeste mobile platform, som assistance til løsning af ethvert problem, til enhver tid, hvor som helst.

Integrere teams

  • Gøre det muligt for ingeniører, ejere og vedligeholdsesteams til at starte med de overvågnings-, vedligeholdelses- og styrings-funktionaliteter de har brug for til at udføre deres opgaver.

“Denne løsning til styring af aktiver er specifikt optimeret til civil infrastruktur. Den assisterer organisationer med at overvåge den strukturelle tilstand af broer, tunneller, motorveje, dæmninger, jernbaner m.m. Den kan forlænge levetiden af aktiver ved at optimere vedligehold, samt give tidlige advarsler om slid og skader. Den information den giver gør det muligt for infrastrukturforvalterne at arbejde mere effektivt, tage beslutninger, minimere omkostninger samt reducere potentiel risiko.”

Uddrag fra blog post af Kareem Yusuf, PhD, General Manager af AI Application hos IBM
Læs den fulde blog post her (NB blog postet er på engelsk)

Maximo for Civil Infrastruktur inkluderer de følgende Maximo Application Suite funktionaliteter:

  • Styring af aktiver: Væsentlige indsigter til intelligent drift og vedligeholdelse af aktiver
  • Fjernstyret overvågning: Avanceret, AI-drevet, fjernstyret overvågning og drift af hele en virksomheds aktiv-masse
  • Forebyggende vedligehold: Tilstandsbaseret vedligehold ved brug af viden om strukturers tilstand, således at man kommer vedligeholdelsesproblemer i forkøbet.

Se Maximo Academy